Naar Beginpagina

Heeft u Feestelijke Wensen?

U kan het zo gek niet bedenken... Wij maken het voor u! Een eerste staaltje van de vragen van onze klanten vindt u in de fotoboek van 'Uw Feestelijkheden'. We staan graag ter uwer beschikking, ook al is het maar voor een eerste gesprek. Hou u niet in en laat je creativiteit de vrije loop!

David Heylen, de verantwoordelijke voor de fijne patisserie, beheerst alle technieken die thuishoren in de moderne bakkerij. Hij verwerkt de chocolade, de marsepein, het suikerwerk en schuim, verse vruchten en eigen accessoires tot ware kunstwerkjes.

Spring gerust even binnen of contacteer ons om uw wensen rustig door te nemen. Uiteraard blijft dit geheel vrijblijvend. Verjaardags-cakes kunnen heel snel gemaakt worden door een nieuwe techniek van fotoprint die we kunnen toepassen. We vragen de verjaardags-cakes twee dagen op voorhand te bestellen.

Huwelijkstaarten kunnen zeer divers worden uitgevoerd. Naargelang de moeilijkheid van uitvoering vragen we u hiervoor tijdig met ons te overleggen. We danken u alvast voor uw vertrouwen.

Enkele staaltjes...

Laat u overtuigen van onze creativiteit en bekijk de volgende fotoboeken...