Naar Beginpagina

Chocolaterie

Bij Bakkerij Heylen vindt u ambachtelijk bereidde chocolade, het hele jaar door... Onze chocolade afwerking, de figuurtjes en de pralines getuigen van echt vakmanschap, geërfd van onze grootvader. Hij maakte in zijn tijd reeds alle sinterklaas- en paasfiguurtjes met de hand. Waarom zouden wij met deze traditie stoppen?

Chocolade is een veel gebruikt ingrediënt in onze bakkerij. Naast de productie van figuurtjes voor de feestdagen, gebruiken we onze Belgische chocolade ook voor het versieren van taarten, gebakjes en biscuits. Naar eigen smaak, kleur en creativiteit maken we deze accessoires liever zelf. Bekijk het fotoboek van onze gebakjes en ontdek onze persoonlijke toets.

Onze pralines zijn wijd gekend. Meerdere mensen zijn reeds blij gemaakt met een doosje uit onze bakkerij. Zowel de chocolade als de vulling wordt bereid in onze bakkerij. Steeds vers verkrijgbaar, in feestelijke dozen verpakt of los, per gewicht.

Ook de witte chocolade laat ons toe met kleuren te werken. Zo kunnen we uw feesten opluisteren volgens uw wensen. We zetten met gemak uw tekening of foto over op een plaat witte chocolade. Volgens een ander procede wordt de chocolade gekleurd en wordt er een samenstelling gemaakt van de verschi-llend gekleurde delen. Zoals in het vroegere ambacht van glasramen of mozaïeken kunnen we uw gewenste afbeelding samenstellen, alles eetbaar!

Seizoens-chocolade

Tijdens de eindejaarsdagen en rond Pasen voorzien we onze klanten in rijkelijke tafereeltjes van zowel traditionele als hippe, humoristische figuurtjes.

Pralines en Koekjes

Bakkerij Heylen biedt u een geheel eigen collectie aan ambachtelijke pralines aan, vers verpakt in een feestelijk kleedje.

Versierd met Chocolade

Uw feesten een persoonlijk tintje met figuren in gekleurde chocolade...