Naar Beginpagina

Taarten & Cakes

David, de zoon van Louis, is de meester van de taarten bij bakkerij Heylen. Hoewel generaties geleden, weet hij perfect de smaak van zijn grootvader's traditionele confituurtaarten te evenaren. In zijn verse fruittaarten, een persoonlijke handelsmerk, weet hij het exotische en het inheemse op een frisse manier te harmoniseren.

De meeste taarten zijn te verkrijgen op verschillende deegbodems. Zo kan u kiezen uit de gewone taartdeeg, bladerdeeg, koekjesdeeg, vetdeeg of biscuit deeg. Echter, niet alle vullingen zijn geschikt voor alle soorten bodems. Raadpleeg deze lijst, u vindt er een overzicht met alle mogelijkheden voor de verschillende taarten.

Naast de traditionele taarten vindt u in onze winkel ook onze fijnpatisserie, de 'patekes', in grote taartvorm. Meer informatie op de pagina van de kleine en grote gebakjes.

Wenst u grotere formaten te bestellen of taarten met een persoonlijk tintje afgewerkt voor uw persoonlijke feestelijkheden? Aarzel niet en contacteer ons even. Bekijk alvast onze fotoboek van taarten die we met plezier afwerken volgens de wensen van onze klanten.

 

Een Overzicht

Al onze verschillende taarten voorstellen zou ons te ver leiden. Hieronder een overzicht van de basismogelijkheden.

Een uitgebreid overzicht van alle combi-natiemogelijkheden vindt u in deze lijst.

  • Confituurtaarten
  • Deksel Compote
  • Bessentaart
  • Fruittaarten
  • Abrikozen Tegel
  • Appelschijfjes
  • Breugel
  • Rabarber
  • Stuk appel/rozijnen
  • Frangipan
  • Flan
  • Rijst
  • Platte Kaas
  • Choco Mousse
  • Tiramisu
  • Truffelgebak
  • Mattetaart
  • Frangipan
  • Cataliaans
  • Smurfentaart
  • Bressellienne
  • Cake
  • Chocoladecake