Naar Beginpagina

Bakkerij met Winkel en Bijhuis

Door het succes van de gemoderniseerde bakkerij en de vernieuwde winkel in Putte-Grasheide, werd het mogelijk voor bakkerij Heylen om een tweede bijhuis te openen in Booischot. De productie-capaciteit van de bakkerij was hier immers reeds op voorzien.

Na de aankoop van het pand in Booischot werd van start gegaan met de autonome NV Dageraad. De verbouwingen aan het pand duurden enkele maanden en al snel bleek dat ook deze zaak een bloeiende toekomst te wachten stond. Slechts enkele kleinere investeringen in de bakkerij waren nodig om in de productie te voorzien. Ondertussen is NV Dageraad uitgegroeid tot een geliefde bakkerij in Booischot, wat ons allerzeerst pleziert.

In Putte-Grasheide heeft Bakkerij Heylen-Troonbeeckx NV ondertussen een twintigtal mensen in dienst, waarvan een tiental full-time medewerkers. Zonder de inspanning en werklust van deze mensen hadden we dit verhaal nooit zover kunnen uitdragen. Bij deze dan ook onze welgemeende dank daarvoor. Het bereiden van verse producten kan immers niet zonder deze zorg en liefde voor het bakkersvak.

In beeld...

Hieronder vindt u enkele verwijzingen naar fotoboeken. Met trots stellen we u onze zaak voor en de producten die we dagelijks bereiden.